perjantai 21. marraskuuta 2014

Marraskuun kimallusta

Nyt kun pidän pakon sanelemana pienen kuukauden mittaisen tauon rakennekynsistä, niin pääsen leikkimään kynsilakoilla. Hain pukin konttiin tänään kimmeltäviä lakkoja ja päätin palkita itseni myös yhdellä pullollisella. Kimaltavat lakat ovat Maybellinen, sävyt Light It Up ja Skyline Blue.

Ainakin Light It Up on kirkas lakka hileillä ja ilmettä saakin muutettua, jos lakkaat ensin kynsiin jonkin pohjavärin. Minulla sattui olemaan valmiiksi beigen/kullansävyinen lakkaus, jonka vielä kuorrutin tällä uudella multikimalteella. Väkisinkin tulee hieman pikkujoulufiilis :)

Yleensä suosin Essien lakkoja ja siihen nähden nämä Maybellinen lakat olivat naurettavan halpoja. Olen muuten monet kerrat miettinyt, että miten nämä kynsilakkojen nimet syntyvät :) Omasta valikoimastani löytyy mm. Midnight Cami, Lovie Dovie ja Cute As A Button.



Täytyy myöntää, että geelikynnet on mun juttu. Olen maailman laiskin hoitamaan käsiäni ja siksi onkin tarpeen käydä aina puolentoista kuukauden välein huollattamassa kynsiä. Kotona teen pikaisen kuorinnan ja rasvauksen aina kun satun muistamaan...

Kerron teille vielä myöhemmin, että minne pukki nämä uutuus-lakat kiikuttaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti